HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A Civil Rádió "Filagória - A védett A Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsora 2015. május 6-i adásában elsőként a 2015-ben tíz éves Magyar Élelmiszerbank Egyesület elnökével, Cseh Balázzsal beszélgettünk az Egyesület létrejöttéről, célkitűzéseiről, működéséről, jövőbeni terveiről.

Műsorunk második részében Bernau Péter újságíróval beszélgettünk 2015. elején megjelent "Hivatalok hálójában" című kötetéről. Péternek néhány éve elege lett a hivatalok packázásaiból, az olykor  lassú és  nehézkes ügyintézésből, és úgy határozott, hogy nem hagyja magát, ha valami problémája van valamelyik szolgáltatóval, bankkal, hivatalos szervvel, akkor panaszos levelet ír. Mint mondja, ő mindíg megfontolt, nyugodt, leveleit sohasem akkor írja, amikor a  probléma bekövetkezik, hanem mielőtt megírná azokat, mindíg átgondolja, és nyugodt, higgadt körülmények között fogalmazza meg panaszát. Így szinte mindíg  sikerül megoldania egy-egy problémát - persze azért akad olyan szituáció is, amikor nem jár sikerrel. Későb úgy érezte, érdemes ezen leveleket egy  kötetbe összegyűjteni, hogy megoszthassa azokkal, akik hasonló cipőben járnak - hogy minél többen tanulhassanak ezekből.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr967446242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása