HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

ZÁRSZÁMADÁS 2016.

2016.12.09. 22:47

szerző: RUZSA_VIKTOR

Ha a hónap második pénteke, akkor a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének magazinja szól a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorában.
 
 
A mai műsorban zárszámadást hallhattak Hallgatóink, mivel ebben az évben már nem lesz műsoruk - azonban természetesen januártól továbbra is hallhatók lesznek a Civil Rádióban, minden hónap második péntekén. A műsor első részében Borai Botond elnök Bereczk Istvánné Bihari Erzsébetet, a Hermina Egyesület Közművelődési- és Kulturális Bizottságának elnökét, előadóművészt, a Hermina Egyesület Horizont Kultúrcsoportjának, illetve a Nosztalgia Klubjának vezetőjét az idei programokról, élményeikről. A műsor második részében pedig Borai Botond, a Hermina Egyesület elnöke adott számot az Egyesület működéséről.
 
 
 
Szerkesztő-műsorvezető: Borainé Katalin, riporter: Borai Botond, a Hermina Egyesület elnöke, technikai munkatárs: Balogh Tamás, intro: Shuck Antal, a műsor felelős szerkesztője: Ruzsa Viktor, a Civil Rádió munkatársa.
 
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr9612037679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása