HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Ha a hónap harmadik pénteke, akkor az Esélyegyenlőségi Magazin elmúlt 2-3 hónap legjobb interjúi, riportjai szólalnak meg újra a  Civil Rádióban. Ezt a műsort több hazai közösségi rádió is átveszi, s mivel a felvételek a Civil Rádióban, annak Hallgatói számára készülnek, így előfordulhat, hogy néhányat korábban már hallhattak a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorában.

December 18-i pénteki adásunkban ilyen volt pl. a Pesti Magyar Színház  audionarrációval ellátott előadása, melyen Arnold Wesker "A konyha" című művét láthatták látássérültek audionarrátor segítségével.
Ilyen volt még a Mozdulj! Közhasznú Egyesület 2015. november 21-i jótékonysági bálja, amellyel Gebri-Horváth Bencét támogatták s szervezők, illetve azok, akik belépőt váltottak. Megszólal maga az érintett, édesanyja, Gebri Ildikó és az egyik támogató, Somogyi Réka selyemfestő, akinek munkáiból néhányat kabátokra, ruhákra vasaltak, azok megvásárlásával, árverésével is Bencét támogatták.

Szerkesztő-műsorvezető: Ruzsa Viktor
Felelős szerkesztő: Bratkó József
Postamester: Bratkóné Földesi Ágota


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr738191320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása