HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A Civil Rádió nov. 25-i "117 perc" című délutáni magazinjában vendégeink voltak Rózsa Károly és fia, Tamás, a SafeLaser KFT tulajdonosai, akiknek köszönhetően Harza Márk újra tud fájdalom nélkül járni. Erről sajnos - úgy tűnik - elfelejtenek beszélni, pedig nagyon fontos, hiszen, ha a Cég által kifejlesztett lézeres kezelés Márknak segített,akkor elképzelhető, hogy ezzel másokon is lehet segíteni. Mi erről is szóltunk!

 
... és még, ami volt a műsorban:
 
- Kötelezettségszegési eljárás Magyarország ellen;
- Van-e élet a Földön kívül? - a Jupiter és jégholdjainak mélységi óceánjainak kutatása, az élet nyomainak keresése;
- "Jazzember" - Pleszkán Frigyes jazz-zongorista emlékére. A Hét embere: Péterffy András filmrendező, a Magyar Filmklub Szövetség elnöke;
- Mozdulj! Bence - a Mozdulj! Közhasznú Egyesület jótékonysági bálja 2015. november 21-én a Duna Palotában
 
Technikai munkatárs: Pogány György, hírszerkesztő: Berényi Attila, szerkesztő-műsorvezető: Ruzsa Viktor
 
 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr748121616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása