HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

CIVILEK ÉJSZAKÁJA

2015.10.15. 12:13

szerző: RUZSA_VIKTOR

A Civil Rádió hosszú évek óta kiemelt médiatámogatója az október közepén megrendezésre kerülő Civilek Éjszakája rendezvénysorozatnak. Ilyenkor országszerte több hazai civil szervezet, egyesület, alapítvány munájába nyerhetnek betekintést az érdeklődők. Idén sem történt ez másképp, október 10-én szombat este.  Rádiónk este 20 órától egészen éjfélig élő műsorfolyammal jelentkezett, helyszíni tudósításokkal, bejelentkezésekkel, melyek hanganyagát hamarosan megosztom a kedves Olvasóval. Több műsorkészítő, így jómagam is részt vettünk a műsorfolyamban, óránkénti váltásban, társműsorvezetőkkel. Jómagam este 21 - 22 óra között vezettem a műsort Péterfi Feri kollégámmal és egy  a Komlósi Gábor vezette iskola végzős hallgatójával, Rajki Henriettel. A Civil Rádió ugyanis fotnsotnak tartja, hogy teret adjon ifjú, leendő  kollégáknak. A Civilek Éjszakája tehát jó gyakorlási lehetőség is azoknak, akik szeretnék magukat kipróbálni a médiában, illetve ezen a területen szeretnének dolgozni.

Érdekes műsorelem volt a több alkalommal jelentkező "Az én történetem" rovat, amelyben bárki, akár Hallgató is, aki kedvet érzett ahhoz, hogy bejöjjön hozzánk, elmesélhette, mivel foglalkozik. Ilyen volt Pászti Péter, aki - ahogy fogalmazott, kicsit több, mint hobby, de nem a főállása - calligráfiával, írásművészettel foglalkozik. Hozott is magával néhány általa, merített papírból  készített, kézzel írt  könyvet,  iniciálékkal, színes történetekkel.

Hamarosan tehát elérhető lesz a műsor, szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe.

A műsorfolyam felelős szerkesztője Tóth Mónika, a technikai munkatárs pedig Kemény Dániel és Bogdán Adrián voltak, akik mindvégig - az előkészületektől  kezdve -   kiváló munkát végeztek, amit ezúton is köszönünk.




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr847970205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása