HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Június utolsó hétvégéjén zajlott a Norvég Minta Fesztivál, melyen hazai civil szervezetek, alapítványok kaptak bemutatkozási lehetőséget, azért, hogy az érdeklődők közelebbről megismerhessék működésüket. Bizonyítva ezzel ezen szervezetek átlátható működését. Illés Mártonnal, az egyik szervező Autonómia Alapítvány programvezetőjével beszélgettem.

Idén Böjte Csaba  dévai ferences rendi szerzetes kapta A Magyar Szabadságért Díjat. Alapítványa, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány 23 éve működik. Ez idő alatt több, mint 5000 állami gondozott gyermeket neveltek, jelenleg 82 helyszínen van árvaházuk Erdély-szerte. Csaba testvér úgy érzi, e díj főhajtás a nemzet gyermekei előtt - gyermek nélkül nincs élet, nincs jövő.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr897591306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása