HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Eger és Sopron után Zalaegerszeg városával is stratégiai megállapodást írt alá a Magyar Köztársaság Koránya - Orbán Viktor miniszterelnök és Ballay László, Zalaegerszeg megyei jogú város polgármestere. A "Modern városok" program keretében infrastrukturális fejlesztések várhatók még a 2014 - 2018-as parlamenti ciklusban.

A Kormány.hu internetes oldal ma délután 16 órakor élőben közvetítette az eseményt.

Készülök az április 15-i "117 perc" című műsorunkra, melynek szerkesztő-műsorvezetője leszek. E hét vasárnap este "Blues for Blue" címel jótékonysági blues koncertet rendeznek az autista gyermekekkel és családjaikkal foglalkozó Mozaik Egyesület javára. Az esemény szervezője Kapitány Sándor zenész, a Blues Radio frontembere és felesége, Kapitány Imola, a Mozaik Egyesület vezetője.  Közreműködik - többek között- Ferenczi György szájharmónika-művész, a Rackajam vezetője, akivel ma este sikerült felvennem a kapcsolatot, és aki szerdán délután a 16 órás hírblokk után telefoninterjút ad Rádiónknak. Megtisztelő volt számomra, hogy miután este hatkor csak Hangpostafiókja jelentkezett, és ezidáig még sohasem hívtam, este hét órakor mégis visszahívta a számára ismeretlen számot. Ilyenkor érzi azt az ember, legalábbis én ilyenkor érzem, hogy érdemes dolgozni, érdemes Civil Rádiósnak lenni - köszönet érte a Művész úrnak! 

És még sok érdekesség, hasznos és tanulságos dolog, napi- és heti aktualitás...

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr57368778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása