HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A HUSZONHETEDIK

2015.02.01. 17:37

szerző: RUZSA_VIKTOR

A Nonprofit Média Központ Alapítvány a  kétezres évek elején nem kisebb  dologra, küldetésre vállalkozott, mint arra, hogy integrálja a fogyatékossággal élő embertársainkat a média világába. E riport készítője látássérültként, maga is az Alapítvány által 2003. augusztusában indított "Nézőpont - Váltás" médiaismereti képzés után, annak jóvoltából került a Civil Rádióhoz, ahol azóta is tevékenykedik. Egy-egy képzés végén pedig a már végzett Hallgatók saját vizsgamunkáikkal bizonyíthatják, mit sikerült elsajátítaniuk egy-egy ilyen, bő féléves képzés során. A vizsgamunkákból rendszeresen szerveznek szemlét egy-egy nagyobb budapesti moziban. Egyik ilyen a Doku Art. 2009. december 12-én is egy ilyen szemlére került sor, "Más szempont" címmel. Az esemény fő szervezője Liling Tamás, a Nonprofit Média Központ Alapítvány ügyvezetője.



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr107130917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása