HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

KENYÉR

2015.01.29. 22:42

szerző: RUZSA_VIKTOR

Az Oltalom Karitatív Egyesület kulturális folyóirata, vagy ahogy ők nevezik: Kulturális Utcalapja a Csillagszálló, amely negyedévente jelenik meg új lapszámokkal. A lapot hajléktalan emberek terjesztik. Így a lapszámok megvásárlásával fele részben a terjesztőket, fele részben az Egyesületet támogatja a Vásárló, aki ezzel együtt szépirodalmi alkotásokat, színvonalas kortárs írásokat vihet haza, és olvashat. Sőt, most már hallgathat is a Civil Rádióban. Az Egyesület médiapartnere a Civil Rádió, amely igyekszik nyomon követni az egyes lapszámok megjelenését. A lap főszerkesztője Pálfi Anna, a Vodafone  Magyarország Alapítvány 2008-as Főállású Angyala. A 2014-15. évi téli lapszám "Kenyér" címel jelent meg. Publikáltak többek között: Frideczky Katalin, Kalász István és Bödecs Gábor, akik fel is olvasnak néhányat saját írásaikból.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr37122573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása