HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

ÚT 2015-BE

2015.01.04. 13:54

szerző: RUZSA_VIKTOR

Szilveszter estéjét, éjjelét egy kedves barátunknál, Bólya Anna Máriánál töltöttem, egy baráti társaságban. Anna Máriát a Civil Rádió "117 perc" című  műsorának gyakori - már-már mondhatjuk,  rendszeres - vendége, főképp a macedón kultúra nagy tudójaként ismerhetjük. Társaságunkban üdvözölhettük - többek között - Sobieski Tamást, a Magyar Nemzet újságíróját, külső munkatársát, de Bara Péter kollégám is tiszteletét tette társaságunkban, igaz, ő csak egy rövid időre egyéb elfoglaltsága miatt. Éjfélkor félédes pezsgővel köszöntöttük 2015-öt.   Jó társaságban hamar telik az idő, most sem volt ez másképp, hajnal negyed öt után indultunk hazafelé Tamással.

 

 

Január 3-án klubtalálkozóra voltam hivatalos, méghozzá a Club 22-ben, a Consistens első  klubkoncertjére, melyen jómagam  is felléptem egy szám erejéig: A régi kedvenc zenekarom, a Crystal  2006-ban megjelent  "Világok hangjai" című albumának  utolsó, instrumentális, "Hazatérés" című számával, zongorán.

 

krizbai_teca_-_enek.jpeg

a_consistens_-_krizbai_edit_gitar_enek_vokal_krizbai_terezia_-_enek_vokal_zongora_es_gyorfi_ricsi_-_enek_vokal.jpeg

hajdan_vali_versiro_eloadomuvesz.jpeg

ruzsa_viktor_-_zongora_crystal_hazateres.jpeg

pocs_gyula_musorvezeto_konferansz.jpeg

Közreműködött még: Hajdan Vali versíró (nem szereti, ha költőnek nevezik), Tóth Károly táncművész - na és persze a Consistens tagjai: Krizbai Teca, Edit és Györfi Ricsi.  A fotókat Nemes Gergely, a hangfelvételt jómagam készítettem.

A koncert szerzőzi- és egyéb jogokra való tekintettel zártkörű volt, azonban Tecáék a további alkalmakkor is mindenkit sok szeretettel várnak. Aki eljön, garantáltan gazdagabb lesz egy felejthetetlen élménnyel.



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr407040449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása