HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

ZESKÁL TAMÁS HÁROM ÉLETE

2014.12.20. 23:09

szerző: RUZSA_VIKTOR

2014. december 17-i, az idei év utolsó "FIlagória - A védett közösségi tér" című műsorában Zeskál Tamással, a ZetaPress  elektronikus portál tulajdonosával beszélgettünk, Tarcsi Géza kollégámmal. Tamás ugyanis az ő meghívására érkezett stúdiónkba. Tamás az 1970-es évek közepétől mentősként dolgozott, majd később egy nyíregyházi, rendőrségi szaklapnál. Újságírói pályafutása 1989-ben kezdődött. A romániai forradalom napjaiban  Budapestre költöztek. Annyi minden történt vele, hogy nyugodtan mondhatjuk, olyan, mintha eddig három élete lett volna.

Műsorunk itt hallható azok számára, akik vagy lemaradtak róla, vagy szeretnék újra meghallgatni.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr417000965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása