HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

KENYÉR

2014.12.16. 00:33

szerző: RUZSA_VIKTOR

Amire eddig nem volt példa: a Csillagszálló Kulturális Utcalap 2014. téli, "Kenyér" című lapszáma - technikai okok miatt - még ki sem került a nyomdából, vagyis mindösszesen talán tíz példány készült el belőle. Így  a szokásos lapszámbemutató tehát gyakorlatilag megelőzte megjelenését. Ez azonban mit sem változtatott az ilyenor megszokott   színvonalon, amilyen irodalmi est, lapbemutató részesei lehettünk. Ezúttal a VII. kerület, Dob utca 15. szám alatt lévő Gosdu Udvar egyik, Szomszéd Bár nevű szórakozóhelyén. Az esten több Civil Rádiós hang is hallható volt, így például Balogh Flóra olvasott fel néhányat e lapszámban megjelenő írásai közül, majd pedig egykori reggeli magazinunk egyik műsorvezetője, Máté Bálint olvasta fel Apats Gábor egyik írását. 

 

De minek beszélek én  erről? Beszéljen helyettem maga a vágatlan felvétel. Néhány  előadó pedig hamarosan tiszteletét teszi stúdiónkban, hogy  közreműködjön "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorunk 2015. január 14-i adásában hallható  lapbemutatónkban.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr686986223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása