HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorát 2006. februárja óta jómagam készítem, vezetem, szerkesztem - az elgondolástól a megvalósításig, adásba kerüléséig.  Akkoriban még 30 perces műsoraink voltak. Így egyik adásban, még 2006-ban egy félórás telefoninterjút hallhattak Hallgatóink Balázs József Balázs akadálymentesítési szakmérnökkel, aki másoddiplomás képzés keretében sajátította el az szakszerű akadálymentesítéssel kapcsolatos mérnöki tudományt - lévén maga is kerekesszékes, nem volt nehéz dolga, hiszen leginkább az érintettek tudják, mire van szükségük. Balázs mesélt magáról, külföldi-, főképp ausztriai tapasztalatairól, és sok egyéb érdekességről.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr646960749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása