HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A felvételt 2006. március 20-án hétfőn délután készítettük a Civil Rádió Corvin téri stúdiójában. A riportban a Budapesti Gyengénlátók Általános Iskolája és Egységes Módszertani Intézete akkori végzős, nyolcadikos diákjai, akik iskolarádiót készítettek. Egyik vezetőjük önkéntes kolléganőnk, Bieber Mária volt, aki egyébként nevelőtanárként dolgozik az iskolában. Azóta már  elszólította őt tőlünk tanári és hitoktatói hivatása - azonban e riport mindmáig őrzi emlékét. Köszönet a sok közös boldog percért, óráért, műsorért!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr656955769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása