HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Hatalmas közlekedési káosz egész Budapesten. Nemrég adták át a négyes metrót (március végén), most pedig városszerte villamospálya-felújítások zajlanak. Így a Civil Rádió stúdiójának is otthont adó Fonó Budai Zeneház  közvetlen szomszédságában is, a Fehérvári úton és az Etele úton is. Így sem a 47-es, sem a 41-es, sem a 18-as villamosok - e hét vasárnap estig - nem közlekednek - jelenleg egészen Újbuda Központtól a dél-budai végállomás felé. Így  hosszas gyaloglással és néhány megállónyi pótlóbuszozással lehet eljutni Újbuda Központig, ahonnan már járnak a villamosok a Szabadság híd irányába. Így - bár este hatra végeztem a stúdióban - fél nyolcra értem haza, tehát  másfél óra kellett a hazaéréshez az eredeti 35-40 perc helyett.

 

De sebaj! A videó, melyre rögtön azután leltem, ahogy itthon bekapcsoltam számítógépem, mely videót tandemtúránk egyik résztvevője, Nagy Tünde osztott meg a Facebook-on, mindenért kárpótolt. Most már láthatjátok is a "Mozdulj!" Himnuszt, melyet Krizbai Teca és Helyes ZOltán adtak elő, mellettük pedig Napsugár Anna jeltáncművész  jelnyelven és tánccal tolmácsolta a dalt.

 

Szép volt!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr866646675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása