HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

MAROKNYI KIS CSALÁD

2014.05.08. 00:45

szerző: RUZSA_VIKTOR

E hét szerdai "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorunk ismét tematikus műsor volt - ami azt jelenti, hogy nem egy vendéget és egy általa képviselt civil szervezetet, egyesületet, alapítvány mutattunk be Hallgatóinknak, hanem egy téma köré csoportosítottam két beszélgetést is.

Első beszélgetőtársunk Tarcsi Géza sportszerkesztőnk meghívására érkezett a Civil Rádió stúdiójába. Ő nem más, mint Kállay Gábor nemzetközi sakk-nagymester, aki annak idején Polgár Zsuzsanna világbajnokká lett sakkozó edzője is volt. Műsorunk második részében Nyerges Andreával, a Buda Környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete nemzetközi kapcsolatokért felelős munkatársával beszélgettünk az ugynevezett Grundvig Project-ről, amely Európai Uniós támogatással valósul meg három ország összefogásával.

Adásunk hamarosan felkerül majd műsorunk honlapjára, és azzal egy időben ide is.

 

 

 

Ezzel egy időben egy újabb  Kormorán Memory Band Klub-est részesei lehettünk a Backstage Pubban, a Városligeti Fasorban.

Aki pedig nem volt ott a KMB Klubban, ahol maroknyi, de lelkes kis család gyűlt össze, az bánhatja. Annál is inkább, mert Margit Józsi elmondása szerint a júniusi klub még nem biztos, lehet, hogy lesz, lehet, hogy már elkezdődik a nyári szünet, és akkor már csak szeptemberben találkozhat kedvenceivel, legalábbis a Backstage-ben. (de Józsi, ahogy mindíg, most is elmondta, hogy figyeljük a zenekar honlapját, és a Facebook-ot). Az előzenekar az ABSZ, egyszerűen leírhatatlanul zseniális volt! Az Illés zenekartól a Fonográfon át a Bojtorjánig  a legközismertebb magyar conuntry-dalokkal kedveskedett. De ami igazán meglepetés volt, hogy a KMB meghívta Varannai Istvánt, az Echo együttes billentyűs-énekesét. És ha így esett, akkor legyen meglepetés és dobjuk be a mély vízbe a kedves Vendégművészt, megénekeltették, előadták a "Gondolsz-e majd rám?" című klasszikus Echo slágert (amit még a magam fajta harmincas zsenge ifjoncok is ismernek).

A KMB repertoárja a szokásos, sajnos nem túl hosszú, de annál ütősebb buli, közös énekléssel egybekötve. Remek formában lévő Urak a színpadon - szóval ismét egy nagy taps és köszönetnyílvánítás Nektek, kedves Barátaink!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr706134681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása