HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

CSILLAGSZÁLLÓ - LÁNCOK

2014.04.09. 23:06

szerző: RUZSA_VIKTOR

Alig, hogy elmúlt Karácsony, alig, hogy kipihentük a szilveszteri fáradalmakat, máris eltelt 2014. első negyedéve. És ahogy ez negyedévente lenni szokott, az Oltalom Karitatív Egyesület újabb és újabb Csillagszálló-lapszámmal kedveskedik nekünk. Megjelent a lap 2014. tavaszi, "Láncok" című lapszáma, melynek bemutatójára március 27-én került sor a Kalitka Bisztróban.   A lapbemutató alig egy órás volt, így bőven belefért ma esti "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorunkba. Az  eddigiektől eltérően most nem volt megszakítva felvezető szövegekkel, így egy csokorban hallhattuk a lapban publikáló szerzők műveit, vagy azok egy-egy részletét. Aki pedig lemaradt volna róla, vagy szeretné újra meghallgatni, itt most megteheti.

 

Az est különlegessége volt egy  bells nevű hangszer, amely egy gombafejhez hasonló, kb. 1 méter átmérőjű, rézötvözetből készült test, amely különleges hangzású, régi, 432 Hertz-es hangolású, állítólag alig pár száz darab van belőle az egész világon, és mindegyiket egyedileg készítik.  Egy ilyen hangszert szólaltatott meg Szilágyi Sándor, aki nem első alkalommal tisztelte már meg a Csillagszálló lapbemutatókat, és kápráztatott el minket. Most azok is részesei lehetnek e hangterápiás eszköznek, akik eddig még nem hallották.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr86003632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása