HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A Civil Rádió az elmúlt közel 20 évben igyekezett nyilvánosságot adni a civil társadalom szereplőinek. A "hangtalanoknak",  akik  máshol nem, vagy csak ritkán kapnak megszólalási lehetőséget.  Azonban sajnos, ahogy minden civil szervezetre, ma a Civil Rádiót működtető Civil Rádiózásért Alapítvány sincs könnyű anyagi helyzetben, sőt, az utóbbi hetekben, hónapokban, úgy tűnik, egyre nehezebb helyzetbe kerültünk. Ahhoz, hogy tovább tudjunk működni, szükségesnek érezzük Hallgatóink, támogatóink segítségét.  Ahhoz azonban, hogy támogatókra találjunk, el kell érnünk, hogy még szélesebb körben megismerjenek minket, meghallják hangunk.   A Civil Rádiónak nem egy közönségtalálkozója volt már, több alkalommal rendeztünk már Rádiónkat támogató eseményt - most azonban úgy gondoltuk, hogy ideje kimozdulnunk a stúdiónknak otthont adó Fonó Budai Zeneházból,  hogy a belvárosban élőkhöz is közelebb kerüljünk, azokhoz, akiknek  a Fonó messze van. Így - szerencsés véletlen és ismeretség útján -  Görög Mária kolléganőnk jóvoltából április 3-án csütörtök este a Mika Tivadar Mulatóban került sor "Szabad Sikoly - Legyen tovább Civil Rádió" című közönségtalálkozónkra, amely este 18 órakor egy kerekasztal-beszélgetéssel kezdődött. A beszélgetés témája - többek között - a közösségi média volt, illetve, hogy hogyan lehet hallgathatóbbá tenni rádiónkat.  A bő másfél órás kerekasztal-beszélgetést pedig színvonalas műsorok, koncertek követték. A fellépők között nem kisebb előadók voltak, mint a TÁP Színház, Török Ádám, Lerch István, Nikola Parov, MAgyar Bori, Czutor Zoltán.  A koncertek közben sikerült interjút készítenem néhányukkal, illetve a Civil Rádió egyik alapító tagjával, akik mondtak néhány gondolatot a Civil Rádióról és a közösségi médiáról.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr765965738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása