HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

IGAZGYÖNGY

2014.01.31. 22:30

szerző: RUZSA_VIKTOR

Ideje ismét mesélni. Van mit.

Az ember saját magának nem tartja számon, szerettein annál inkább. Január 30-án betöltöttem 38. életévem. Mivel nem tartom számon, nem is szoktam számba venni eddigi életem. De sokan köszöntöttek, akiknek viszont ezúton is szeretném megköszönni a  jókívánságokat.

Szalay Réka.jpg

Még 2011. Szilveszterén történt, amikor is a Farkas Teaházban találkoztam egy kedves lánnyal, Szalay Rékával, akivel azóta több alkalommal is találkoztam már, sőt, az utóbbi időben már nem csak ott, hanem egyre inkább máshol is - függetlenül attól, hogy egyébként a Teaház sajnos csődbe ment. Legutóbbi nagy találkozásunk a Balaton körüli Tandem-túra volt, ahol több napot töltöttünk együtt.  Mostanra pedig egyre szorosabbá vált a  kapcsolatunk - az elmúlt hétvégén pedig igazán úgy éreztem, hogy itt az ideje nyíltan kimondani érzéseink: járunk. Igaz, nem mindennaposak a találkozások, leginkább csak hétvégéken találkozunk egyelőre, de sok közös vonásunk van, vannak közös témáink, nagyjából azonos érdeklődési körünk. Erre mondják azt: Alakulóban van valami...    Az elmúlt vasárnapot együtt töltöttük, és együtt ünnepeltük születésnapom.

E hét szerda esti "Fillagória - A védett közösségi tér" című műsorunkban Lencse Mátéval, az Igazgyöngy Alapítvány  munkatársával beszélgettünk, aki a "Főállású Angyal"  project keretében 2013. szeptemberétől idén  2014. augusztusáig a Vodafone Magyarország Alapítvány támogatásával végzi tevékenységét. Az Alapítvány célja, hogy megélhetést biztosítson hátrányos helyzetben lévő kistérségekben élő családoknak, főképp önellátó gazdálkodás segítségével. A műsorban  kérdeztem L. Ritók Nórát, az Alapítvány  ügyvezetőjét is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr195792212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása