HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

KORUNK PESTISE

2013.11.24. 20:19

szerző: RUZSA_VIKTOR

December 1-e az AIDS világnapja. Az AIDS korunk pestise. Bárkit megtalálhat, főképp szexuális úton. Sokan vannak azonban a betegséget hordozó HÍV vírus fertőzöttjei között, akik szoronganak, nem merik vállalni betegségüket, félve a ma még nagyon is jellemző társadalmi megbélyegzéstől, a kirekesztéstől, az elutasítástól. A Pluss Egyesület  1989. augusztus 18-án  néhány, a budapesti Szent László  Kórházban  kezelt beteggel alakult abból a célból, hogy legyen egy közösségi tér, ahol az érintettek és  hozzátartozóik közösen megoldást  találhatnak gondjaik megoldására. December 1-én vasárnap jótékonysági koncertre kerül sor a Ferencvárosi Művelődési Házban, a 1097 Budapest, Haller u. 27. szám alatt, mely  gálaest teljes bevételét az Egyesület munkájának segítésére fordítják. November 20-i adásunkban Miskolczi Endre Andrással, az Egyesület egykori pártoló tagjával, ma  már elnökével beszélgettem.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr235654213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása