HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

EGYÜTTMŰKÖDÉS

2013.05.22. 00:38

szerző: RUZSA_VIKTOR

Kedves Hallgatóink!



Május 27-étől hétfőtől  hétköznap délelőtt 7 - 12 óra között a Neston rádió műsorát sugározzuk. Bízunk abban, hogy a nekünk még újfajta reggeli- és délelőtti műsorszolgáltatás elnyeri tetszésüket/tetszéseteket. A Civil Rádió megszűnő saját gyártású délelőtti műsorainak készítői máshol új feladatokat, lehetőségeket kapnak.  Ehhez alkalmazkodva a Civil Rádió délutáni műsorfolyama is kis mértékben megváltozik: 117 perc címmel új, közéleti magazinműsor szól majd minden hétköznap 16:00 - 17:57 között. A Neston rádió egyébként egész nap szól az Interneten a http://www.neston.hu oldalon. Bízunk abban, és őszintén reméljük, hogy a két rádió közötti együttműködés mindkét rádió hasznára válik, és minél több új hallgatónk is lesz, külön-külön is, és együtt is.


Köszönet azoknak, akiknek részük volt abban, hogy ez az együttműködés létrejöhessen, és bízom a sikeres együttműködésben.


Kellemes időtöltést velünk!

Civil Rádió - http://www.civilradio.hu:9000/stream.mp3

Tisztelettel,



 Ruzsa   Viktor

(Hangoskönyv-óra, Handicap, Fillagória - és még ki tudja, hol...)

https://www.facebook.com/nestonmusic?fref=ts

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr385312185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása