HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Az idei év rendkívül csapadékos, havas téllel indult, és még március végén is kemény éjszakai fagyok voltak. Nem beszélve a március 15-i hosszú hétvégéről, amikoris március 14-én csütörtök délután több, mint 10 centiméter fehér lepel borult az országra, és szinte egész Európára. A rendkívüli hóhelyzetet követően alig másfél hónapal pedig már kánikula van, nappal 30 fok körüli csúcshőmérséklettel. 


Hamarosan pedig Anyák napja lesz, én már most megemlékeztem róla, ugyanis e hét csütörtök délután Édesanyámhoz mentem, anyai Nagymamám is nála volt vendégségben, egészen péntek estig. Ma pedig apai  Nagymamám látogattam meg, akivel egy finom ebédet követően - szokás szerint - ma is kellemesen töltöttük el a délutánt. Április 30-án kedden pedig Édesapám születésnapja lesz, így is ezúton sok boldogságot és jó egészséget kívánok.

 

A Civil Rádióban is eseménydúsan telt a hét: E hét szerda délután Szörényi Tibi barátom hozott három kedves vendéget: Stremnitzer Zoltán zenész-előadóművészt és két növendékét, akik a KEZEK (Különleges Eleven Zenészek Előadói Közössége) terápiás programról meséltek, továbbá beszéltek egy közelgő koncertről, mely május 16-án lesz.

Szombat délután pedig Péter barátomék újpesti Teaházában volt ismét felejthetetlen klubdélután.




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr365251679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása