HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Még múlt héten vasárnap, a közmédiában hallottam egy társadalmi célú hírdetést, mely szerint a Béres Alapítvány április 25-én csütörtökön a MOM Kultúrális Központban jótékonysági gálaestet rendez  a Tűzoltó utcai Gyermekklinika nemrégiben felújított intenzív osztálya megsegítésére. Az osztály ugyanis - bár szépen megújult - teljesen üres, a Klinikán kezelt daganatos gyermekek életmentésére szolgáló műszerek hiányoznak. Így az Alapítvány e gálaműsor teljes bevételét az osztály javára ajánlja, melyből minimum egy darab defibrillátort és egy darab újraélesztő készüléket vásárolnak majd.  Ennek  kapcsán  meghívtam Béres Klárát, az Alapítvány ügyvezetőjét, aki elfogadta meghívásom, és április 24-i "Fillagória - A védett közösségi tér" című műsorunk vendége volt.  Beszélgetésünket megelőzően felajánlott kettő darab tiszteletjegyet Rádiónknak.

Beszélgetésünk itt hallható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr385245606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása