HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

NYISTA

2013.04.13. 22:27

szerző: RUZSA_VIKTOR

Ahogy ez már Hallgatóink számára megszokott, a Csillagszálló tavaszi lapszám-bemutatójáról készült összefoglalónk mindíg A Költészet Napjához legközelebb eső "Fillagória" adásunkban hallhatják. Idén sem volt ez másképp.  A 2013. tavaszi lapszám Nyista címmel jelent meg, március közepén már volt ugyan egy rövidke lapbemutató, azonban a sok színvonalas, kortárs írásnak és sok szép grafikának köszönhetően a lap szerkesztősége méltán gondolta úgy, hogy érdemes még egy lapbemutatóval egybekötött irodalmi estet rendezni. Így április 8-án hétfőn este a Roham Kávézóban is volt egy, melyről egy rövid összefoglalót is készítettem, melyet itt az is meghallgathat, aki lemaradt volna róla, vagy szeretné újra átélni.

 

Ma este pedig Weszely Ernő  Barátom egy újabb koncertjére voltam hivatalos, melyre ezúttal a Lipták Villában került sor, a Hermina út 3. szám alatt. Az este hatkor kezdődött, és csaknem kétórás koncerten remek francia sanzonok csendültek fel, azonban a műsor második részében Ernő kívánságműsort tartott, tehát bárki kérhetett tőle - így egy kedves Barátunkkal, Nagy Árpáddal mi is - épp egyre gondolván - kértünk, Ray Charles "Gorgia" című dalát kértük, melyet Ernő nagy sikerrel elő is adott. A remek hangulatot még az sem rontotta el, hogy egy számunkra ismeretlen néző titokban fényképezett, melyet Ernő a színpadról - kifinomult hallásának köszönhetően - egyből észrevett, és mivel az illető nem kért engedélyt a fényképezésre, meg is jegyezte a dolgot. Azonban e kis intermezzo-t követően a koncert ugyanolyan remek hangulatban folytatódott, ahogy elkezdődött.



Végre itt a tavasz, a napsütés,  így a téli kabát végre bekerülhetett a nagy szekrény mélyére.




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr845221504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása