HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A PILLANAT VARÁZSA

2013.04.06. 23:38

szerző: RUZSA_VIKTOR

A Mozdulj! Közhasznú Egyesület idén tavasszal is megrendezte immár hagyományos versíró- és fotópályázatát, mely idén "A pillanat varázsa" címet kapta, és egészen április végéig látható Budapesten, az Arany Tíz Kultúrházban, az Arany János utcában.

Nem volt könnyű dolguk a pályázat kiíróinak és a zsűri tagjainak, ugyanis több, mint nyolcvan pályamű érkezett, végül nyolcvan került a szakzsűri elé. Hab a tortán, hogy idén nem csak fotókat vártak a szervezők, hanem verseíró pályázatot is hírdettek, több korosztályban, szám szerint ötben: óvodások, általános iskola alsó tagozatosok, 10 - 14 évesek, 14 - 18 évesek és felnőttek kategóriájában osztottak ki több külön díjat, valamint első-, második- és harmadik díjakat.  A díjazottak névsora így szerencsére rendkívül hosszú lett, ráadásul rengeteg külön díj is gazdára talált. A pályázat díjátadójára és a pályaművekből - szám szerint 66 fotóból - rendezett kiállítás április 6-i megnyitójának fő védnöke Rúzsa Magdi énekesnő volt, de a versek értékelésében és a díjak átadásában részt vett még Pogány Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő is.

A Díjátadóról készült vágatlan felvételt itt hallhatjátok, jövő hét pénteken pedig  a Civil Rádió 13:05-kor kezdődő "Handycap" című magazinjában egy összefoglaló riportot is hallhattok majd.




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr835204793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása