HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

ÉLETUTAK

2013.03.13. 23:43

szerző: RUZSA_VIKTOR

Az élet sokszor úgy hozza, hogy eljön az ideje a változásnak.

Az én életemben is változás történt. Civil Rádiós munkám mellett főállásban egy követeléskezelő cégnél dolgoztam  call centerben - azonban mostanra úgy alakult, hogy idejét láttam váltani. Hogy hogyan  és miért is alakult így - erről talán majd később mesélek  Neked, kedves Olvasó. Most legyen elég annyi, hogy mától üzletkötőként dolgozom, internetes távmunkában az Alfa Nonprofit KFT-nél. Ez abból a szempontból jó, hogy - viszonylag uyanolyan anyagi feltételek mellett - rádiós munkámra is több időt szentelhetek, hiszen a távmunka rugalmas időbeosztást jelent, tehát nem jelent állandó napszakban való kötöttséget.

E hét szombat este lezajlott az idei MissColours Hungary kerekesszékes szépségverseny, amelyről március 15-én, pénteken hallhattok majd egy 24 perces összefoglalót,  13:05 kezdettel jelentkező "Handycap" című műsorunkban.

Mai "Fillagória" című műsorunkban pedig egy igazán szép életutat mutattunk be - szerencsére persze ez még egy folyamatban lévő életút.  Néhány hete Szörényi Tibi, régi kedves Kollégám, Barátom meghívására stúdiónk vendége volt Locsmándi Alajos okleveles gyógypedagógus, a budapesti Mexikói úti Mozgásjavító Intézet igazgatója. A vele készült interjú rövidített változatát múlt pénteki "Handycap" magazinunkban már bemutattuk, ma este  viszont a teljes interjút hallhatták HAllgatóink. Műsorunk zenei betétjének összeállításában egy szomorú aktuálitás játszott szerepet: március 11-én hétfőn hajnalban hosszan tartó súlyos szívbetegség után elhunyt Bódi László Cipő, a Republic együttes  alapító-énekese, dalszerző, aki a Republic mellett - többek között - Koncz Zsuzsának, Halász Juditnak és a már szintén néhai Cseh Tamásnak is írt dalokat.

Műsorunk itt hallgatható meg...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr865133718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása