HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

MŰVÉSZ LELKEK

2013.02.23. 00:02

szerző: RUZSA_VIKTOR

Ismét mozgalmas héten vagyunk túl - legalábbis ami a hétköznapokat illeti.

Szerdán este a Békásmegyeri Közösségi  Házban Weszely Ernő egy újabb koncerttel örvendeztette meg barátait, rajongóit, jómagam is meghívást kaptam  erre a koncertjére barátján, Berta Gyöngyin keresztül.


Péntek délután pedig épp "Fillagória - A védett közösségi tér" című műsorunk soron következő adását rögzítettük, amikoris a másik stúdióban épp Csepregi Éva volt Rádiónk "Made in Hungary" című műsorának vendége, 15 - 16 óra között. Csepregi Éva, a Neoton Familia énekesnője egy új albummal rukkolt elő, mely albumon régi, közkedvelt Neoton-slágerek szólalnak meg jazz-es stílusban. Az énekesnő a műsor után  autogramot is és néhány kedves gondolatot is hagyott a Civil Rádió vendégkönyvében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr235099479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása