HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Nagy örömünkre szolgál, hogy ma délután túl vagyunk egy eddig sikeresnek mondható üzleti tárgyaláson.

 

A Corvin mozi kávézójában  találkoztunk Szarvas Olivérrel, a CreativeSelector.hu honlap létrehozójával. Végül is Tóth Mónika kolléganőnk nem tudott eljönni e találkozóra, így ketten, Görög Mária kolléganőmmel képviseltük a Civil Rádiót. A honlap közösségi támogatói oldal, amely - ahogy Olivér fogalmazott - a helyi fenntartású, kisebb projecteket szeretné támogatni. A marketinges csapatban még a múlt héten szerdán született egy olyan  elhatározás, hogy Fillagória című műsorunk projectjével indulunk, és próbálunk meg támogatókat szerezni a CR számára. Erre az oldalra bárki regisztrálhat, és töltheti fel saját projectjét, illetve támogathat projecteket bankkártyás fizetéssel/átutalással.  Minden támogató kisebb-nagyobb ajándékokat (mint pl. színházi belépő, stb.) kap, attól függően, mekkora  összeggel támogat egy-egy általa jónak talált projectet. Olivér néhány napja emailben megkapta tőlem a múlt hét szerdai Fillagória adásunk, valamint a műsor honlapjának elérhetőségét, és a műsor, mint támogatandó project elnyerte tetszését, tehát ő a maga részéről támogathatónak tartja. Ahogy mondta, ha már 80 - 100 ezer ember van, akit a saját  mindennapi  problémáin túl ez, illetve egy-egy ilyen jellegű project érdekel, akkor már jók vagyunk. A sok ötletelést ma tett is követte: délben regisztráltam a honlapra. Este pedig, miután hazaértem, megfogalmaztam egy rövid bemutatkozást, a műsor rövid bemutatását, melyet átküldtem véleményezésre Marketing csapatunk vezetőjének, Görög Mária kolléganőnknek, illetve szükség esetén módosításra, javításra, és aztán majd átküldöm Olivérnek emailben, aki feltölti, hogy elinduljon a gyűjtés. Alap esetben hatvan napos időszakot szoktak megadni, mert - ahogy fogalmazott -, ha egy projectet két hónap alatt nem támogatnak, akkor az igazából érdektelen.

 

 

Emellett szeretnénk arra kérni honlapunk technikai munkatársait (pl. Magyar Ádámot), hogy helyezzen el  majd a projectre mutató bannert honlapunkon, ugyanezt megtesszük majd a Facebook-on is. A projectre mutató link értelem szerűen akkor lesz majd elérhető, ha feltöltésre került a project. Ezt a linket azután bárki megoszthatja, tovább oszthatja Facebook-oldalán, hogy minél többen lájkolják, támogassák, hallgassanak minket. Emellett a CreativeSelector.hu -t reklámozó szpotokat fogunk gyártani (én  csütörtökön megyek be a stúdióba pénteki „Handycap” adásunk felvételére, és fogok készíteni párat, aztán majd eldöntjük, melyik menjen).

 

Emellett tervben van egy másik, szintén Szarvas úr nevéhez köthető hellyel való együttműködés. Olivér a VII. ker. Kazinczy u. 3. szám alatt működő Kirakat nevű szórakozóhely tulajdonosa.  Görög Mária egy olyan ötlettel állt elő, hogy esetleg programajánlókat is készíthetünk a helynek. Ez utóbbi egyelőre egy javaslat, ezzel kapcsolatban még fogunk majd tárgyalni.

 

 

Most tehát úgy tűnik, új korszak indul Rádiónk életében. Bízunk a sikeres együttműködésben! Marcsinak köszönöm a segítséget, Szarvas úrnak pedig, hogy időt szán ránk, és  segít nekünk! Továbbá kárünk minden kedves Barátunkat,  Hallgatónkat, hogy  továbbra is hallgassanak, és támogassanak minket!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr165062743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása