HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A 2012. ÉV CIVIL RÁDIÓSA

2013.01.30. 11:56

szerző: RUZSA_VIKTOR

1997. óta hagyomány, hogy a Civil Rádiózásért Alapítvány Kuratóriuma minden év elején megválasztja az előző Év Civil Rádiósát.

E Magyarországon egyedülálló, a médiában végzett önkéntes munka, a segíteni, a tenni akarás elismeréséül szolgáló díjat olyan  Kollégák kapják, akik saját műsoraik készítésén túl kiemelt szerepet vállalnak közösségünk fejlesztésében, jobbá tételében. Aki most e díjat kapta, a Civil Rádió átlagánál  jobb, színvonalasabb, igényesebb műsorokat készített 2012-ben és az azt megelőző években. Aki most e díjat átvehette, szükség esetén saját számítógépét adta Rádiónknak, hogy megoldódjanak az időnként felmerülő technikai problémák. Ha kellett, sokszor vasárnap, pihenőnapon is segített a technikai munkában. Mindemellett hihetetlen emberségről, jóindulatról tett tanubizonyságot. Szakmai alázata, jóindulata, embersége példaértékű mindnyájunk számára. 

Romsics Balázs_a 2012. Év Civil Rádiósa.jpg

A 2012. Év Civil Rádiósa - a Szerkesztőbizottság javaslata alapján, de a Kuratórium végső     döntése nyomán - ROMSICS BALÁZS, akinek ezúton szeretettel és tisztelettel gratulálunk!

Címkék: bb

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr365052854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása