HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

ELTITKOLT ÉVEK

2013.01.16. 23:39

szerző: RUZSA_VIKTOR

Eltitkolt évek” címmel láthattak nagysikerű mozifilmet még 2009-ben. E dokumentumfilmben 11 lezbikus hölgy mesélt arról, hogyan élte meg  másságát, mint – a szocialista rendszerben állítólag pszichiátriai esetként kezelt – problémát. A filmből mostanra, egész pontosan 2012. decemberére egy DVD is készült, melyhez egy interjúkötetet is kiadtak, mely kötetben 15-re egészült ki a szereplők száma. A filmet Takács Mária rendezte, a riporter Swartz Gyöngyi társadalomkutató, a film egyik szereplője pedig Lovas-Nagy Anna, aki a december 18-i, sajtótájékoztatóval egybekötött kerekasztalbeszélgetésen is nyíltan vállalta lezbikusságát. E bemutatónak és kerekasztalbeszélgetésnek az Uránia Kávézó adott otthont. Ma esti műsorunkban az erről készült riportunk hallhatták Hallgatóink, és most itt is megteheti az, aki lemaradt volna róla, vagy szeretné újra meghallgatni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr955022784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása