HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

VAN ESÉLY!

2012.12.06. 15:50

szerző: RUZSA_VIKTOR

Hamisítatlanul megérkezett a tél. December közepén Hazánk több pontján lehet -10 oC fok, vagy még annál is hidegebb. A kormány az idei költségvetésből 8.2 milliárd forintot különít el  hajléktalan  embertársaink nappali- és éjszakai ellátására, azonban ez sem lehet végleges megoldás. De akkor mi a megoldás? Hogyan kaphatnak újabb esélyt hajléktalan honfitársaink? Márpedig VAN ESÉLY! Mindenkinek jár még egy esély! Éppen ezért 2012. december 5-i adásunkban megoldást próbálunk nyújtani, melyhez Breitner Pétert, a Van Esély Alapítvány kuratóriumi elnökét hívtam segítségül, akivel egy múlt héten szombat délután rögzített interjút hallhattak a Civil Rádió Hallgatói.



Beszélgetésünk itt hallható...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr664951266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása