HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A belga tulajdonban lévő K&H Cégcsoport 2004. óta támogatja – főképp – a gyermekegészségügyi intézményeket. A program „K&H Gyógyvarázs” néven indult útjára, még egy 2000-ben végzett kutatás eredményeképpen, mely kutatás a magyar egészségügyi intézmények anyagi helyzetével kapcsolatosan zajlott. Idén – többek között – a Szent Margit Kórház Fejlődésneurológiai Intézete kapott műszereket.

 

*** *******

 

Egyenként több millió forint támogatásban részesülhetnek hazai civil és egyházi szervezetek a DanChurchAid közreműködésével és a VELUX Alapítványok támogatásával megvalósuló Ökumenikus Segélyszervezet - TANDEM Fejlesztési Alap című pályázaton keresztül. A vissza nem térítendő támogatás a családok átmeneti otthonaiban végzett munkához, a hátrányos helyzetű gyermekek és családjaik megsegítéséhez kíván forrást teremteni új szolgáltatások kialakításával, melyek megoldást nyújthatnak a jelenlegi ellátórendszer hiányosságaira. A 2012-2015 között futó pályázati program három fordulójában összesen több mint 200 millió forinttal támogatja a magyarországi szociális szektort. 

 

 

E két témával foglalkoztunk mai „Fillagória  - A védett közösségi tér” című műsorunkban. Elsőként Kónya Andreával, a K&H senior kommunikációs referensével, majd őt követően Rácsok Balázzsal, az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársával beszélgettem.

Műsorunk itt hallható…

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr364714742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása