HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Július 18-i szerdai „Fillagória” adásunkban egy háromrészes sorozatot indítottunk útjára annak kapcsán, hogy idén is átadták az országgyűlési biztosok által 2007-ben alapított „Justitia Regnorum Fundamentum” Díjakat. E rangos elismerést olyan emberek kapják, akik életük során kiemelt tevékenységet végeztek az alapvető emberi jogok, a szociális- és kisebbségi ügyek területén. A Díjat évről-évre Prof. Dr. Szabó Máté, az alapvető emberi jogok országgyűlési biztosa adja át hivatalában – idén június 15-én péntek délelőtt került sor az idei díjazottak ünnepélyes kitüntetésére.  Idén megosztva hárman kapták meg, köztük Dr. Kollonay Csilla jogász, aki összehasonlító szociális joggal foglalkozik, részt vett az Európai Szociális Charta létrehozásában, 2001. óta tagja az Európatanács Szociális Bizottságának.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr934666654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása