HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

1922 - 2012. JÚLIUS 7.

2012.07.07. 00:41

szerző: RUZSA_VIKTOR

Az Ember, aki ma is a kertjét művel, és - ahogy ő fogalmaz - produktív munkát végez. . Az Ember, aki mai fiatalokat megszégyenítő módon fitt, és egészséges. Az Ember, aki szellemileg, lelkileg és fizikailag is teljesen friss, aktív, mert vallja - és ennek megfelelően is él -, hogy az ember addig él, ameddig dolgozhat, és azt csinálhatja, amit igazán szeret. Az Ember, aki Istenfélő, aki hisz az eleve elrendelésben, hogy amit a Nagy Isten elrendel, az úgy is  történik. Az Ember, aki maga a jellem, a becsület, és az igazságosság, aki  az életben sohasem bírta magában tartani véleményét, emiatt talán sokszor meg is ütötte a bokáját, de mindíg vállalta, mert mindíg  is volt, van, és lesz is véleménye a világról. Az Ember, aki átélte a XX. századot, aki épp csak nem látta fehér lován bevonulni Horthy-t, de mindíg képben van.

Az EMBER, Ruzsa Miklós, az én APAI NAGYPAPÁM, aki Isten akaratából ma 90 éves!


Drága Nagyapa! Isten éltesse sokáig, erőben, egészségben!



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr504634096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása