HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

VAKBARÁT FILMKLUB

2012.05.20. 01:49

szerző: RUZSA_VIKTOR

Vakbarát Filmklubot rendeztek látássérülteknek a Farkas Teaházban május 19-én, szomba este 18 órai kezdettel. A zártkörű rendezvényen - melyen legalább 20-an voltunk jelen - a Vaklárma című akciófilmet láthattuk, speciális változatban, vagyis narrátor segítségével, aki "szintén zenész", akarom mondani, filmes. Volosinovszki György, aliasz Georgie, a TV2 "Jóban, rosszban" című sorozatában korábban Ádámot alakító színművész volt. Azonban az élménybeszámoló  nem marad el azoknak, akik a  Civil Rádiót hallgatják,  benne Handycap című magazinunkat,  egy kis hírverés a Fabók Judit-Farkas Péter házaspár vezette Farkas Teaháznak - mert megérdemlik! Mindez május 25-én pénteken 13:05-től, ismétlés május 29-én kedden, 13:05-től Budapesten az FM 98 MHz-en, valamint a http://www.civilradio.hu:9000/stream.mp3 linken.

*** *** ***

A Civil Rádió FM 98 MHz-es frekvencia használatára szóló engedélye 2012. május 3-áról 4-ére virradó éjfélkor lejárt. A
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság gyakorlata szerint, ha idő közben kiírják a pályázatot az adott frekvenciára, akkor a pályázatatási  időszakban (amely lehet akár fél éves periódus is) kérhető ideiglenes engedély, 2 havi hosszabbításokkal. Így is történt. A Hatóság május 2-án kiírta a pályázatot az FM 98 MHz-es frekvenciára, és Rádiónk engedélyét 2 hónappal meghosszabbította. Most tehát komoly kihívás előtt állunk.
Kérünk, segítsetek, hogy a 98 MHz-en is tovább szólhassunk, mert ma még az olcsó vezetékes internetcsomagok ugyebár helyhezkötöttek, a mobilnet pedig egyelőre drága. Így - XXI. század ide vagy oda - jó lenne megmaradnunk a hagyományos frekvencián is. Ehhez pedig    1.8 Millió Ft-ra van szükségünk, melyet nem tudunk kölcsönből fedezni,mert ha elnyerjük a frekvenciát újabb 12 évre, akkor - és ez lenne a nagyszerű - nem kapunk vissza. Minden további részlet Facebook-oldalunkon, melyre könnyen rátaláltok, ha a keresőbe beírjátok "Civil Rádió - FM98" - automatikusan megjelenik a lista tetején, kijelölve. 
Ide kattintva egyből nálunk találjátok magatokat.

 
Köszönjük!

 

 

 

További kellemes rádiózást kívánunk Nektek! Őszinte szeretettel és nagy tisztelettel,





Ruzsa Viktor

 Civil Rádió



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr384526776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása