HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

E hét szerda, április 11-ére, a Költészet Napjára esett - avagy a Költészet Napja idén épp  arra a szerdára esett, amikor is  este 20:00 órától "Fillagória - A védett közösségi tér" című műsorunk hallhatták Hallgatóink. Kétség nem fért tehát ahhoz, hogy a Csillagszálló 2012. első számának bemutatóját hozzam el a mostani adásban. E lapbemutatóra ugyan április 4-én szerdám került sor a Közép-európai Kulturális Intézetben, ám úgy gondoltam, hogy érdemesebb lenne élő stúdióbeszélgetésbe meghívni a lapban publikáló írókat, valamint a lap szerkesztőjét. Rádiónk vezetősége is inkább amellett döntött, hogy legyen élő a műsor, hogy valóban lássák a Rádiónkba érkezők, hogy hogyan zajlik nálunk az élő műsorok készítése, milyen hangulatban is telik el egy délután és este.  Örömömre szolgált, hogy elfogadta meghívásom a lap szerkesztője, Hradeczky Mónika, valamint a lapban most először publikáló Hegedűs Ágota és Csere Ágota író.


A lapszám címe ezúttal: "Szemét". Minden, ami ezzel kapcsolatos, a szó abszolút és átvitt értelmében. Műsorunk zenei betétjét pedig a lapbemutatón nagy sikert aratott Melodisztik duó alkotta, akikfrancia sanzonokat, feldolgozásokat adtak elő.

Műsorunk itt hallható...



 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr724387107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása