HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

SZÖKŐÉVBEN EGYSZER...

2012.02.29. 23:55

szerző: RUZSA_VIKTOR

Szökőévben egyszer – főleg, ha a szökőnap még páros hét szerdára is esik, ahogy történt ez az idén is. Mai, február 29-i „Fillagória” adásunkban a január 20-a és február 10-e között megrendezett, irodalmi est-sorozattal egybekötött kiállításól számoltunk be Hallgatóinknak. A Csillagszálló meg nem jelent címlapgrafikáiból – melyeket Karikó Szabolcs festőművész készített – láthattak azok, akik ez idő alatt ellátogattak a Közép-európai Kulturális Intézetbe. A kiállítás végén a grafikákat árverésre bocsátották, a megvásárolt képekből származó bevételből pedig a lapot kiadó Oltalom Karitatív Egyesületet, illetve általa hajléktalan embertársainkat támogatták. A kiállítás január 20-i megnyitóját követően a kiállítást megnyitó Ócsai Gábor festőművésszel volt szerencsém  megtekinteni  a tárlatot, és beszélgetni vele a képekről, arról, hogy mi az első benyomása egy-egy kép láttán.

 

Műsorunk itt hallgatható meg.

 

Következő adásunkban pedig az irodalmi est-sorozatról számolunk be Nektek.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr524228296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása