HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A NAGY MŰ BEFEJEZVE...

2012.02.15. 22:00

szerző: RUZSA_VIKTOR

Mai „Fillagória ”adásunkban egy újabb nagy  munka gyümölcse érett be –megvalósult egy újabb nagy álmom – akárcsak két évvel ezelőtti 15. Jubileumi  Születésnapi műsorunk -, most a 2011. november 18-án megrendezett „S.O.S. Civil Rádió” Folk- és Világzenei Fesztiválról általam készített háromrészes összefoglaló-sorozat   befejező részét hallhatták Hallgatóink. Nem szoktam saját magam hallgatni, legalábbis már az éteren keresztül nem,  teszem ezt épp elégszer a stúdióban műsoraim elkészítése közben.  Ma azonban belehallgattam műsorom elejébe – és elégedetten dőltem hátra fotelemben itthon, és nyugtáztam, hogy „Íme be van fejezve a Nagy Mű” – amely persze mindannyiunk remekműve, akinek ebben a maratoni, hét órás hosszúságú műsorfolyamban része volt. Az összefoglaló utolsó részében felidéztük Szalóki Ági és a   Vujicsics együttes koncertjét, valamint egy hazai játékos, műsorkészítő Kollégánk, Kelemen Gábor együttese, a Lighthouse koncertjét – interjúkkal, stúdióbeszélgetésekkel kiegészítve. Aki lemaradt volna róla, vagy egyszerűen csak tetszett neki, most itt meghallgathatja.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr654115443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása