HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Január 8-án vasárnap egy újévköszöntő utószilveszteri bulival vette kezdetét az idei év, legalábbis Farkas Péter barátoméknál, a Teaházban. A program délután ugyan 14 órára volt meghirdetve, de csak én érkeztem oda nagyjából 13:45-re, a többiek kicsivel később, nagyjából egy-másfél órával később érkeztek meg. Nem voltunk annyian, mint a szilveszteri partyn, amikoris 24 fizető vendég volt, most csak 18-an voltunk - ám a hangulat így is remek volt. Este 10 után indultunk el, hogy elérjük az utolsó metrót, de ha másnap nem hétfő lett volna, akkor lehet, hajnalig maradtunk volna, annyira jól éreztük magunkat.


Január 13-a péntekre esett, ám ez családunk számára nagyon is szerencsés nap volt (bár én amúgy sem vagyok babonás). Anyai Nagypapám 80., 14-én pedig Péter Unokaöcsém 27.  születésnapja.  Péter külföldön dolgozik, így vele sajnos csak telefonon sikerült beszélnünk a 14-én, szombaton Édesanyáméknál megtartott születésnapi partyn, Nagypapám viszont szerencsére személyesen köszöntöttük fel.

Az Édesanyám által szervezett meglepetésbuli remekül sikerült. Anyai Nagybátyámék mentek Nagymamáékért kocsival, és Nagypapa csak annyit tudott, hogy Édesanyámmal meghívtuk őket, de az ünnepségről fogalma sem volt. Nem beszélve a finom ebédről, amely gombás rízsből, hasábburgonyából, sajttal töltött csirkéből, majd ezt követően csokoládétortából állt. "Hab a tortán" - képletesen szólva - nem tejszín, hanem finom vörösbor volt.

Isten éltesse az Ünnepelteket - egészségetekre!



 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr583549930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása