HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

E hét szerdai, november 9-i „Fillagória” adásunkban tehát csaknem háromnegyed órás riportot hallhattak Hallgatóink a november 13-án megrendezésre kerülő „Jobb velünk a Világ” koncertről. Műsorunk második részében a november 18-i „S.O.S. CR Folk- és Világzenei Fesztivál”-ról beszélgettünk az esemény egyik fellépője, a magyar-, kelta- és ír népzenei elemeket használó  Lighthouse  zenekar egyik tagjával, Kelemen Gáborral, aki nem mellesleg Kollégánk is a Civil Rádióban. Műsorunk itt meghallgatható.

 

November 10-én pedig ismét egy felejthetetlen koncerten vehettünk részt Barátaimmal, Jenei Szilveszter ismét fergeteges szólókoncerttel örvendeztetett meg minket a Limonádé Joe-ban. Külön öröm volt számomra, hogy a Rádióban történt apró szervezési félreértésből adódó kellemetlenség miatt nem neheztelt rám – bár bevallom, ettől kicsit tartottam. Szerencsére azonban biztosított arról, hogy a barátságunk megvan, és ez mostmár így is marad. Köszönet ezért, és a remek estéért, és a Többieknek – többek között Gál Péternek, a Kormorán Memory Band hegedűsének, aki nem csak hallgatója, hanem egyik meglepetésvendége is volt az estének, ugyanis az est utolsó dalát, amely a Kormorán Memory Band „Csak Te legyél” című dala volt, együtt játszotta Péterrel, a szokásos hegedűszólót hozta.

 

Pénteki  „Handycap” adásunkban pedig folytattuk Bratkó József által készített sorozatunk, melyben ezúttal akadálymentes múzeumokat mutattunk be Hallgatóinknak, majd a műsor második felében a november 13-i koncertről szóló riportunk egy rövidített változatát hallhatták Hallgatóink.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr473372549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása