HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

MOTOROSOK A GYERMEKEKÉRT

2011.09.28. 23:49

szerző: RUZSA_VIKTOR

Mai "Fillagória" adásunk csaknem kétharmadában  Anu Pappné Melindával, a "Motorosok a Gyermekekért" Program vezetőjével, Vodafone "Főállású Angyal" Project 2011.  évi harmadik nyertesével beszélgettünk, az idei Főállású Angyalokat bemutató sorozatunk befejező részeként. Melinda néhány éve - egyik szenvedélye, a motorozás mellett -   munkatársaival Hajdú-Bihar Megyében élő állami gondozott fiatalokkal   fogallkozik. Hogy hogyan, miként tudnak segíteni a különböző lakásotthonokban élő fiatalok pályaválasztásában, az őket érintő alapvető kérdések, társadalmi problémák - mint például a drogprevenció vagy a bűnmegelőzés - kérdéseinek megoldásában - erre kerestük a választ, és aki meghallgatta, vagy itt meghallgatja műsorunk, sokmindent megtudhat.

A műsor második felében pedig a szombati jótékonysági vásárról beszélgettünk.

 

 

Műsorunk itt hallhatjátok...

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr973264011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása