HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

E hét pénteki, szeptember 23-i "Handycap" adásunkban - a Civil Rádióban eddig - példátlan, ugynevezett műsorcsere-programot indítottunk útjára. E program lényege, hogy általunk készített, s elsőként nálunk elhangzott műsorszámok, interjúk, riportok más, kisközösségi rádióban is elhangozhat, illetve mások által készített anyagok is elhangozhatnak a mi rádiónkban. Egykori kedves technikus Kollégánk, Barátunk, Bratkó József különös figyelmet szentel a fogyatékossággal élők, ezen belül is a mozgáskorlátozottak helyzetére, mindennapjaikra. Felesége révén maga is érintett, másrészt pedig korábban a BKV-nál dolgozott trolibusz- és autóbuszvezetőként, így a közlekedésben való akadálymentesítés terén bizonyos mértékig szakértő is.

 

Ma az Esélyegyenlőségi Magazint készíti, melyet csaknem 40 kisközösségi rádió vesz át, s mostantól nálunk is hallhatók lesznek általa készített interjúk, riportok. Nemrég annak járt utána, hogy a Miskolc melletti lillafüredi kisvasúton, valamint a Vértes Volán járatain hogyan próbálják meg könnyebbé, kényelmesebbé tenni a kerekesszékes utasok közlekedését, akik máshol talán egyáltalán nem,  vagy csak nagyon nehezen tudják igénybe venni a tömegközlekedési járműveket.

 

Műsorunk itt hallgathatjátok meg.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr763254897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása