HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Augusztus 17-i szerda esti "Fillagória" adásunkban ismét egy remek, családias hangvételű beszélgetésnek lehettek részesei Hallgatóink, akik minket, a Civil Rádiót választották. Helyesen tették, hiszen most végre egy olyan dolgot mutathattunk be Hallgatóinknak, vagyis helyesen fogalmazva inkább: olyan valakit, vagy valakiket, akik valami egyedülállót képesek mutatni az embereknek,  ezáltal közelebb hozva egymáshoz sérülteket és épeket. Napsugár Anna jeltáncművészt, aki - talán túlzás nélkül állíthatjuk, a világon elsőként és ezidáig egyedüliként - 40 százalékos hallássérültsége ellenére saját CD-t készített, természetesen kiváló hazai muzsikusok és zeneszerzők, szövegírók segítségével, mint például Kaszás Péter vagy Komáromi István. E CD-n nem mások által megírt, vagy másoknak írt, koppintott, hanem kizárólag saját, neki  írt dalokat ad elő. Azonban neki is, mint sok más, hozzá hasonló ifjú tehetségnek, sokat kell kilincselnie a hazai lemezkiadóknál, hogy felfigyeljenek rá. Ebben próbáltunk neki segítséget nyújtani, illetve próbálunk folyamatosan azáltal, hogy ezen túl játszuk majd néhány dalát arról a CD-ről,  melynek egyfajta ősbemutatójának részesei lehettek műsorunk Hallgatói. Annát elkísérte még két táncosa, Németh Zsuzsanna és Puskás Győzőné Klári, valamint műsorunk elején telefonon vendégünk volt még Kaszás Péter zeneszerző is.

 

Műsorunk itt hallgathatjátok meg... Kellemes és hasznos szórakozás!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr713161539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása