HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Ma délelőtt 10 - 14 óra között egy különleges esemény zajlott a budapesti Városligetben, a Vakok Kertjében. Az "Informatika a Látássérültekért" Alapítvány szervezésében "Tandem" Napot rendeztek, melynek keretében lehetőség nyílt egy kötetlen családi programra, sportolásra, beszélgetésre. A szervezők ezzel arra kívánták felhívni a figyelmet, hogy a látássérültek és éplátók egyenlők. A rendezvény megnyitóján Dr. Szuhaj Mihály, az Alapítvány Ügyvezetője úgy fogalmazott, a tandemnek a sportoláson kívül más értelme is van, mégpedig az, hogy ez a látó és látássérült a legkisebb egysége, amely megmutatja, hogy hogyan lehet együtt, egy csapatban dolgozni, egy célért kűzdeni.

Az elmúlt napok időjárásához képest hűvös, de derült idő kifejezetten ideális volt a  sportolásra,a közös tekerésre és kötetlen beszélgetésre. Nem voltunk túl sokan, talán 50-60-an lehettünk, azonban a hangulat emelkedett volt. Az Alapítvány sajtóreferense, Bartha Zsuzsa meghívására érkeztem e rendezvényre, mint a Civil Rádió munkatársa, így volt lehetőségem interjúkat is készíteni.

A rendezvényre meghívást kapott néhány hazai- és nemzetközi számítástechnikai cég képviselője is, akik a megnyitó után elmentek, így velük sajnos nem, viszont Zsuzsával az Alapítvány Ügyvezetőjével, Mihállyal sikerült egy rövid interjút készíteni, az így készült riportot egyik soron kvöetkező "Handycap" adásunkban mutatjuk majd be Hallgatóinknak. 

A fotókért köszönet az alapítvány önkénteseinek!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr402903609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása