HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

E hét csütörtökön, április 14-én - Tibor-nap lévén - ünnepelte névnapját a Crystal Zenekar atyja, frontembere, aki egy vérbeli show-man, vagyis ahogy mondani szoktam: showma-testben érző lélek, Kasza Tibi, akinek ezúton is sok boldogságot és erőt, egészséget kívánok névnapja alkalmából baráti szeretettel - a többit pedig majd a jövő héten szombaton, a soron következő szólókoncerten, amely Húsvét apropóján is egészen biztosan ünnepi hangulatú lesz.

 

Ma délután pedig lemezbemutatót hallhattak Hallgatóink: a Civil Rádió "Kultúrkoktél" című műsorában Weisz Iván Kollégám vendége Magyarország méltán legnépszerűbb mai rockegyüttese, a Zanzibar két tagja, Terecskei Rita és Sidlovics gábor (Sidi) voltak, akik egy közelgő jótékonysági eseményről és nemrég megjelent lemezükről beszélgettek, valamint a közelgő lemezbemutató koncertturné is szóba került. Külön öröm volt számomra, hogy egy kedves Törzshallgatónk, Vucskovics Erzsébet is hozzászólt az élő interaktív műsorhoz.  

A beszélgetést itt hallhatjátok.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr102832155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása