HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Mozgalmas nap volt ma.

Mindjárt reggel nyolcra irány be a stúdióba, ahol két telefonos villáminterjú hétköznap délutáni programajánló műsorunkba: az idén február 11-én és 12-én a Papp László Budapest Sportarénában tartja búcsúkoncertjét a több, mint 30 éves múlttal bíró Hobo Blues Band, ennek kapcsán Tóth Gabriellával, a Budapest Showtime KFT munkatársával készítettem rövid, másfél perces telefoninterjút, majd ezt követően Margit Józseffel, a Kormorán Memory Band énekes-basszusgitárosával   beszélgettem annak apropóján, hogy idén új időpontban lesz a Kormorán Memory Band klubkoncert-sorozat, minden hónap harmadik vasárnapján, így a soron következő február 20-án este 18:00 órától a Fonóban.  Józsi emellett még egy ezt megelőző koncertet is ajánlott Hallgatóink figyelmébe, melyen a KMB vendégzenekarként lép majd fel.

 

Mai "Handycap" adásunkban hallhatták Hallgatóink az utómunkaasszisztens-képző tanfolyam vizsgafilmszemlével egybekötött ünnepélyes oklevélátadóján készült riportunk. Emellett HOrváth Laci kollégám természetesen más egyéb érdekességgel is szolgált Hallgatóinknak.

Ezen a hétvégén különleges találkozó helyszíne a Fonó Budai Zeneház és a Civil Rádió stúdiója: Európa több országából érkeztek újságírók, rádiósok, akik egy közös  konferencián osztják meg tapasztalataikat egymással. Délután 14 óra után, épp, hogy kiléptünk a süketszobából, kezdetét vette egy érdekes beszélgetés, melyben csaknem 20 résztvevő mutatkozott be röviden, és mutatta be az általa képviselt rádiót. A Civil Rádiót - bár természetesen több Kollégánk segített a rendezvény lebonyolításában - a konferencián hárman képviseltük: Géczi Gábor zenei szerkesztő, aki - mivel az előadások javarészt angolul zajlottak - a fordításban segédkezett, Lakatos Gyula, aki vegetáriánus műsorokat készít, valamint jómagam, a szociális- és fogyatékosügyi témájú műsorainkkal kapcsolatban. A rendezvény házigazdája Fehér Zsuszanna volt, aki szintén sokat segített a tolmácsolásban. A beszélgetésen - többek között - szó esett a hátrányos helyzetűek kirekesztéséről, vagyis, hogy mennyire kirekesztő a média, különösképp a romák helyzetében. A találkozón interjúkat is készítettem, melyeket - terveink szerint - február 16-i "Fillagória" adásunkban adunk majd le.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr312639404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása