HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Ezen a hétvégén szinte megdőlt az országos melegrekord. Januárban szokatlan, 10-15 fokos maximum hőmérséklet van a nappali órákban, és a szakemberek szerint ez a következő hét csütörtökig tart. Ez az időjárás egyáltalán nem kedvez a téli sportok szerelmeseinek, ám ez mit sem érdekelte a január 15-én, idén első alkalommal megrendezett Havas Fesztivál szervezőit, melyet a Sport Art Marketing Agency szervezésében tartottak a budapesti West End City Center Váci úti bejáratánál, és  amelynek jómagam is résztvevője voltam Barátaimmal: Bertával, Csillával, Barbival, Lillával, Andival és Lacival.

 

Szombat délelőtt 10 óra után pár perccel találkoztunk Csillával és Andival a 4-es és a 6-os villamos Blaha Lujza téri megállójában, ahonnan négy megálló a Nyugati pályaudvar, ahol fél 11-kor találkoztunk Bertáékkal, onnan irány a West End.  A kiírások alapján először nem volt egyértelmű számunkra a rendezvény helyszíne, de szerencsére sokan tudtak róla, így rövid séta után hamar megtaláltuk az oldalsó kijárat mellett elhelyezett színpadot. A szervezők egy eddig  egyedülálló Guinnes Rekord-kísérletet is terveztek, melynek lényege, hogy a kisérletben résztvevőknek 1 óra alatt 1000 darab hóambert  kell felépíteniük, ám a szokatlanul meleg időjárás miatt csak egy alig 50 négyzetméternyi területet tudtak műhoval borítani, így a kísérlet elmaradt, a játékszabályok úgy módosultak, hogy  a hóemberépítésben résztv vevők közt a legnagyobb-, és a legkreatívabb hóembert építő csapat volt nyertes.  Előzetes regisztráció után természetesen mi is beálltunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mi hóemberünk kb. 60 cm magas lett, így egyik kategóriában sem nyert, áma legfontosabb természetesen mégis csak a játékban való részvétel, a csapatmunka volt. A legmagasabb egy, a mellettünk lévő csaőaté lett, akiknek csaknem 170 cm magasat, vagyis embernagyságút sikerült építeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt követően színes programokkal, koncertekkel vártak minket, felléptek: Horváth Tamás, Varga Viktor, az RTL Klub "Csillag születik" című tehetségkutató verseny két egykori versenyzője...

...majd Lajtai Kati, a Crystal énekesnője, Király Viktor és a Machin Mouse zenekar.

 Katitól három, eddig tőle nem megszokott dalt hallottunk, melyet még az elmúlt Karácsony jegyében énekelt, a legkisebbeknek többek között Bródy János "Micimackó" című dalával kedveskedett. Koncertje után egy közös képre is futotta, melyet Berta készített.

 

Koraeste ért véget a buli, én az erős szél miatt már korábban haza indultam, így én már nem sokkal este 5 óra előtt hazaértem - közben egy régi kedves, egy Civil Rádiós rendezvényen megismert kedves lánnyal, Kittyvel és barátjával, Attilával is találkoztam. Köszönet a remek hangulatért a Szervezőknek, Barátaimnak pedig a remek társaságért, s hogy ismét együtt tölthettünk egy kellemes napot.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr112588785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása