HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Ma délután munka után egy újabb kötözés - és már határozottan a gyógyulás útján. Már-már egyre inkább erős viszketés, és sokszor úgy érzem, mintha egy mázsás súlyt cipelnék jobb lábamon, vagy olykor-olykor, mintha valaki állna rajta. A Doktor Úr szerint ez már határozottan a gyógyulás jele.

 

Négy óra körül értem haza, majd idehaza folytattam születésnapi műsorunk előkészítését, szervezését. Még kedden este legalább 40 Kollégámnak küldtem köremailt műsorötletemről, a műsorba szánt interjúbeszélgetések felvételére szánt stúdióidőpontokról. Mára pedig tizen válaszoltak, elfogadták meghívásom, és többségükkel sikerült időpontokat is egyeztetnem, néhány Kollégám pedig azt ígérte, majd még egyeztetünk, mert még pontosan nem tudta, mikor ér rá, de közeli választ ígért.

Este 20:00 órakor kezdődő "Fillagória" műsorunkban pedig meghallgathatták Hallgatóink Preszl Éva Kolléganőnkkel múlt hét kedden készült interjúbeszélgetésünk, melyben az Életrevaló Egyesületről, anak tevékenységéről, a drogprevencióról beszélgettünk a közelgő Szigetfesztivál kapcsán.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr842199591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása