HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

NÉVNAPI LÁTOGATÁS...

2010.08.01. 19:42

szerző: RUZSA_VIKTOR

Pénteken újabb kezelésen voltam jobb lábfejemmel - ám mostanra szerencsére kezelőorvosom már jó hírekkel szolgált. Szerinte ugyan a vártnál lassabb a gyógyulás, de most úgy áll a dolog, hogy a jövő héten hétfőn az utolsó kötözésre lesz szükség, vagyis a jövő héten már lekerülhet a kötés. Természetesen utókezelésre ezután is szükség lesz majd, de azt még pontosan nem lehet tudni, mennyi ideig tart, két-három hét is lehet.

 

Ma pedig Gyömrőre látogattunk anyai Nagyszüleimhez, akik 2003. áprilisa óta a Harmónia Idősek Házában laknak, idős korban biztonságot jelentő környezetben. Két évvel később pedig apai Nagymamám nővére is oda költözött.

Szerencsére óránként megy busz a budapesti Árkád Bevásárlóközpont mellett lévő buszvégállomásról, az Örs Vezér teréről. Mi rendszerint a 9:45-kor induló busszal szoktunk menni hétvégén, ma sem történt ez másképp, délelőtt fél tízkor találkoztunk Édesanyámmal az Örs Vezér téri végállomáson, s mivel az út rendszerint - ha csak nem kell sokat várni a gyömrői vasútállomás előtt lévő sorompónál - 55 perc, így már háromnegyed tizenegy előtt odaértünk, mivel ma szerencsére nem kellett várni a sorompónál. A mai látogatásunk nem csak egy - amolyan szokásos - vasárnapi  látogatás volt, hanem annak apropóján is meglátogattuk Nagyszüleim, hogy Nagymamám is Judit, így Édesanyámmal együtt ő is pénteken ünnepelte névnapját. Apai Nagymamám nővérét pedig Zsuzsának hívják, ő pedig augusztus 11-én tartja névnapját, mivel a rokonságban szinte mindenkinek nyáron van a születés-, vagy a névnapja.  Természetesen délután őt is meglátogattam, mindhármuknak egy tábla tejcsokoládéval kedveskedtem.  Az idő remek volt, a múlt hét végén esővel érkezett lehülést követően mára visszatért a szikrázó napsütés, a hőség.

Egy késő délutáni, onnan  fél ötkor induló busszal jöttünk haza.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr112191775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása