HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

NAPLÓ

2015.05.23. 17:27

szerző: RUZSA_VIKTOR

Az Oltalom Karitatív Egyesület által kiadott Csillagszálló Kulturális Utcalap negyedévente megjelenő lapszámait nem csak élő lapbemutató, sőt, az utóbbi időben dupla lapbemutató irodalmi estek követik Budapest legpatinásabb kávézóiban - úgy, mint a Közép-Európai Kulturális Intézet, a Kalitka Bisztró, az RS 9 Színház, a ma már a régi Metró Klub épületében működő Roham Bár, vagy utóbbi alkalommal a Rács -, hanem a Civil Rádió, mint a lap médiatámogatója rendszeresen mutat be néhány írást, verset, novellát, és természetesen azok szerzőivel készült interjúkat. Így a szépirodalom-kedvelők hallhatják magukat az alkotókat, a művészeket. A lap főszerkesztője Pálfi Anna, a Vodafone Alapítvány Főállású Angyala, aki 2008. szeptemberétől 2009. augusztusáig az Alapítvány támogatásával segítette az Oltalom Karitatív Egyesület munkáját, majd folytatta e tevékenységét, méghozzá a lap főszerkesztőjeként. A lapot megvásárlók a befolyt összeggel fele részben a lap hajléktalan terjesztőit, fele részben pedig az  Egyesületet támogatják. A lap Budapesten az Írók boltjában kapható, illetve főképp a Deák téri aluljáróban juthatnak hozzá az érdeklődők.
A 2015. tavaszi, Napló címmel megjelent lapszámban - többek között - Posta Mariann és Izsó Zita  verseit olvashatják. Május 20-i műsorunkban azonban egyrészt fény derül egy eddig csak kevés ember által tudott dologra, másrészt pedig  Zita testvérével is találkozhatnak, akivel a Csillagszállón kívül egy közös irodalmi projecten is dolgoznak. 

További részletek: https://www.oltalom.hu Csillagszálló - ahol megtalálható az Egyesület elérhetősége és olvashatnak a lapra történő előfizetési lehetőségről is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr947485650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása